kjøpe brukt iphone Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt details fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Apples nyeste prosessorbrikke – A16 Bionic – er forbeholdt iPhone 14 Pro og Pro Max i denne generasjonen, og den kan skilte med strålende ytelse og bedre energieffektivitet enn forgjengeren. 

Kameraet er litt for likt forgjengeren og batterilevetiden er bare OK, men vi må fortsatt regne den som en oppgradering.

iceUng er perfekt for alle under fifteen år som vil ha mye info for pengene. Du får five GB info i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og facts du ikke bruker opp rulles automatisk above til neste måned med Information Rollover.

Den leveres med iOS sixteen, og byr på en rekke nye egenskaper. Sammen med Dynamic Island gir systemet en adaptiv funksjonalitet som bryter med tidligere normer.

Den tredje typen er en statistikk-cookie som brukes for at vi skal vite hvor mange besøkere nettsidene har.

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns one GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Facts Rollover og bruk i EU/EØS.

iceUng er perfekt for alle underneath 15 år som vil ha mye details for pengene. Du får five GB facts i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og details du ikke bruker opp rulles automatisk over til neste kjøpe brukt iphone måned med Information Rollover.

Hvis du er bekvem med å betale den stive prisen, får du med iPhone fourteen Professional en av de mest evnerike mobilene på markedet. Den er dessuten mer lommevennlig enn Professional Max.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Mobilens funksjoner som høyttaler, mikrofon, skjerm og kamera sjekkes av fagfolk for å sikre at mobilen fungerer som da den var ny, og du kan forvente en batterikapasitet mellom 80 og a hundred% uansett!

Beskrivelse Angrerett Betaling Provider og reklamasjon Apple iPhone 11 kommer med en lynrask chip, fileørsteklasses teknologi og ground breaking funksjoner som gjør driften jevn og et fantastisk kamera gjør det nesten umulig å ta dårlige bilder.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Report this wiki page